Först en liten grej till er män, som tydligen hatar kvinnor: kan ni lägga av? Kan ni lägga AV? 
Det finns få saker som gör mig så jävla förbannad. Att någon tar över en annans liv. Jag försöker fatta grejen men det går inte. Aldrig. Och som mamma till snart 3 flickor, finns det fan inget som är så skrämmande som att se hur patriarkatet stormar världen, det finns platser som man tror är taget ur en skräckfilm. Men det är så isande verkligt. 
Det går inte att sätta ord på det, vi får bara ALDRIG ge upp. Punkt där.

Kollade på "catfish" häromdagen med min bästa kompis. En tjej som tog sig friheten att ta över en annan tjejs identitet, började kalla folk för hora och fitta och be folk ta livet av sig, i hennes namn. Det påverkade tydligen mig väldigt. Tänk själva att få höra sånt. 
Herregud jag blir helt knäckt när jag märker att typ en person i mitt liv bara skiter i mig, tänk då att få höra på daglig basis att man borde dö, ta livet av sig, förtjänar att bli våldtagen och så vidare. Och ändå händer det ta mig fasen hela tiden, dagarna i ända. Varför? För jag tänker ofta att "skulle jag klara av att skriva något sådär riktigt elakt till någon? Typ 'fan vad ful du är'.." Och svaret är NEJ. Inte sedan den där gången jag kommenterade hos blondinbella att hon var (enligt mig i stunden) en idiot, så har jag inte helt random kallat folk fula saker online bara för att. Däremot har jag fått saker skrivna till mig anonymt och det är en vidrig känsla. Sen finns det säkert dom som får höra hemska saker men som bara "äsch jag bryr mig inte". Nähä men det tror jag du gör, särskilt när man inte vet VEM det är som skriver. Du kan bara gissa. 
När en person väljer att inte vara din kompis, eller någon gör slut eller någon blir sne på dig. Då vet du vem det är och oftast varför personen gör som den gör och kan därmed ochså ta ställning. Men någon som kallar sig "anonym123" och skriver "din jävla fitta hoppas du tar livet av dig".. Nä. Inte så kul. Inget du kan ifrågasätta eller nå fram till för personen ville bara under falsk identitet eller anonymt inlogg berätta det för dig. Denne tar sig alltså tiden att skriva såna saker. 
Och är det något jag i framtiden vill arbeta med så är det just såna saker. Mobbing. Både online och irl för det måste bekämpas på samma sätt som pest. Det är inget som får fortgå, men det gör det ändå.
Jag tänker fan aldrig sluta påminna alla jag känner om hur viktigt det är att ta tillvara på alla man har, det är liksom kanske för sent i morgon, att hjälpa den som behöver hjälp och alltid tänka en extra gång. För det är och kan vara livsavgörande. 
Faktiskt.
Googla om ni inte tror mig. Och era taskiga kommentarer! Köp en ful burk, papper och penna, och varje gång du känner för att be någon ta sitt liv eller kalla någon ful, skriv det på lappen! Lägg den i burken, och låt dom stanna där, läs dom för dig själv om inte annat. Men bespara oss andra som inte bett om sån skit. Tack! 
Nu ska jag kurera mig så att jag orkar ta hand om mina ungar i morgon!